Brands

Astier de Villatte

V

Astier de villatte

Hos I Rosens Navn fåes et udvalg af franske Astier de Villattes charmerende keramik. Al keramikken er håndlavet, så ikke to dele er ens. I butikken fåes blandt andet tallerkner, skåle, kopper, vaser og fade.

Læs mere om Astier de Villatte, og se eksempler på vores udvalg herunder.

Keramik fra Paris

 

Franske Astier de Villatte har siden 1996 produceret deres charmerende keramik på firmaets værksted i Paris, hvor et hold af tyve keramikere står for produktionen. Keramikken formes af mørk ler og hvidglaseres. Al keramikken er håndlavet, så hver del er unik.

______________________

Vaser

 

Vi forhandler et udvalg af Astier de Villattes keramikvaser og kander i mørk ler med hvid glasur. Vaserne fåes i forskellige størrelse og former. Udover det klassiske hvidglaserede keramik har vi også den blå vase med koralmotiv designet af kunstneren og designeren John Derian i samarbejde med Astier de Villatte.

______________________

Fade, Skåle & Tallerkner

 

Vi forhandler et udvalg af Astier de Villattes skåle, fade og tallerkner i forskellige størrelser og designs. Det håndlavede keramik er formet i mørkt ler og glaseret med hvid glasur.

______________________

Kopper

 

I butikken forhandler vi Astier de Villattes charmerende, håndlavede keramikkopper formet i mørkt ler og glaseret med hvid glasur.

Udover det klassiske hvidglaserede keramik har vi også den blå kop med koralmotiv designet af kunstneren og designeren John Derian i samarbejde med Astier de Villatte.

Bestilling af buketter og blomsterdekorationer modtages via telefon eller i forretningen.

I Rosens Navn

Rådhusvej 2

2920 Charlottenlund

 

39 904 903

INFO@IROSENSNAVN.DK

·