Brands

Tine K Home

V

I Rosens Navn er officiel forhandler af Tine K Home og fører hele deres sortiment af møbler, boligtilbehør og beklædning.

Se et udvalg af de nyeste produkter her på siden eller læs mere på Tine K Homes hjemmeside.

Tine K Home

Efterår 2018

 

Den nye efterårskollektion fra Tine K Home har fokus på bæredygtighed og langtidsholdbare materialer. I denne sæsons kollektion findes både nyt design og videreudviklede klassikere i et nordisk udtryk kombineret med sydlandsk elegance. Denne kollektions  hørtekstiler er skabt til at have flere anvendelsesmuligheder, og kan bruges både som duge, sengetæpper og gardiner. Se meget mere i butikken eller på Tine K Homes hjemmeside.

______________________

Puder

 

 

Pudebetrækkene i blødt hør og mat råsilke fåes i flere forskellige farver og størrelser. Inderpuderne er fyldt med luksuriøse fossflakes fibre, som er både langtidsholdbare og allergivenlige.

______________________

Sofaborde

 

De nye trebenede sofaborde i recycled aluminium fåes i farverne Honeygold og Phantom. Bordene fåes i tre forskellige størrelser og kan med fordel kombineres på tværs af farver og størrelser.

______________________

Plaider, Duge & Gardiner

 

Dette efterårskollektion byder på plaider, duge og gardiner i økologiske materialer i høj kvalitet. Udvalget består af bløde dobbeltsiddede plaider og  hør-tekstiler, der er designet til at kunne bruges som både plaider, duge og gardiner.

Tekstilerne fåes i flere forskellige farver og kvaliteter.

Bestilling af buketter og blomsterdekorationer modtages via telefon eller i forretningen.

I Rosens Navn

Rådhusvej 2

2920 Charlottenlund

 

39 904 903

INFO@IROSENSNAVN.DK

·