Brands

Tine K Home

V

I Rosens Navn er officiel forhandler af Tine K Home og fører hele deres sortiment af møbler, boligtilbehør og beklædning.

Se et udvalg af de nyeste produkter her på siden eller læs mere på Tine K Homes hjemmeside.

Tine K Home

Forår 2018

 

Den nye forårskollektion fra Tine K Home er en hyldest til klassisk kvalitetshåndværk, materialer og teknikker fra hele verden. Her er smukt udformede bambusmøbler, håndvævede tekstiler og håndlavede spejle.

Med denne kollektion lanceres også en ny serie håndsæbe og håndcremer. Se meget mere i butikken eller på Tine K Homes hjemmeside.

______________________

Rattan-møbler

 

 

Ny møbelserie i rattan med smukke runde former som skaber et dekorativt look i spisestuen og giver den perfekte boheme feel. Stolene har detaljer på benene og føles stabil at sidde i. Ryggene er smuk men har også en god størrelse at sætte en blød pude i for ekstra komfort.

______________________

Skabe & Kommoder

 

Skabe og kommoder i sortmalet metal. Skabene  fås med glasdøre og  flytbare metalhylder, og er perfekte til  opbevaring og udstilling af flotte objekter, bøger og keramik.

 

______________________

Metalborde

 

Sorte metalborde tidsløst design. Fås som sofa- eller konsolbord med hylde og som spisebord.

Funktionelt og dekorativt på samme tid.

Cremer & Sæber

 

Blandt nyhederne dette forår er den nye serie håndcremer og håndsæber. Både cremer og sæber fåes med duft af mandarin, hvid te eller nyudsprugne blomster. Alle produkterne er parabenefri. Se meget mere i butikken eller på Tine K Homes hjemmeside.

______________________

Håndsæber

 

 

Håndsæbe med en behagelig duft af enten mandarin, hvid te eller blomster. Giver bløde hænder og en dejlig aroma i badeværelset. Enkel dispenser i simpelt design.

Dispenseren indeholder 500 ml creme. Parabenefri.

______________________

Håndlotion

 

 

Håndcreme med en behagelig duft af enten mandarin, hvid te eller blomster. Giver bløde hænder og en dejlig aroma i badeværelset. Enkel dispenser i simpelt design.

Dispenseren indeholder 500 ml creme. Parabenefri.

I Rosens Navn

Rådhusvej 2

2920 Charlottenlund

 

39 904 903

INFO@IROSENSNAVN.DK

·

Bestilling af buketter og blomsterdekorationer modtages via telefon eller i forretningen.